Chokoladekage

Ingredienser:

  • 175 g. smør
  • 1 dl. vand
  • 300 g. sukker
  • 4 æg
  • 200 g. hvedemel
  • 75 g. usødet kakao
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. vaniliesukker

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Smelt smør sammen med vand i en gryde ved svag varme.
  3. Smør en springform (eller silikoneform) så den er klar.
  4. Pisk æg og sukker til en tyk æggesnaps.
  5. Bland mel, kakao, vaniliesukker og bagepulver.
  6. Vend det forsigtig sammen med æggesnapsen.
  7. Rør forsigtig det smeltede smør/vand i massen indtil dejen er jævn og blank.
  8. Hæld dejen i formen og bag den i ca.30 minutter.

chokoladekage4

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Comments are closed.