Pølsehorn

Pølsehorn1

Ingredienser (ca. 45 stk.):

  • 150 g. smør.
  • 5 dl. mælk.
  • 50 g. gær.
  • 2 tsk. salt.
  • 1 spsk. sukker.
  • 650 g. hvedemel.
  • 150 g. grahamsmel.
  • 15 pølser.

Sådan gør du:

  1. Smelt smøren i en gryde og tilsæt mælken.
  2. Rør gæren ud i den lunkne smør/mælkeblanding.
  3. Tilsæt resten af ingredienserne (på nær pølserne) og ælt dejen jævn og smidig.
  4. Dejen tildækkes med et viskestykke og skal derefter hæve i ca.1 time.
  5. Tænd ovnen på 200 grader.
  6. Skær pølserne i 3 lige store dele.
  7. Tril dejen i finger-tykke pølser og sno rundt om pølsestykkerne.
  8. Bages i ovnen i ca.20 minutter ved 200 grader.

Tips:

Velegnet til at fryse ned.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Comments are closed.